"Наша армія має бути готова": експерт пояснив, хто може стати наступником Путіна

26 липня 2023, 18:53
Загородній розповів, чи є зараз ознаки того, що російському диктатору шукають заміну.
'Наша армія має бути готова': експерт пояснив, хто може стати наступником Путіна
Загородній розповів, хто може стати наступником Путіна / колаж: Главред, фото: Главред, скріншот: відео Telegram

На сайті Главред відбувся чат із політичним та економічним експертом Тарасом Загороднім. Спілкуючись із читачами, він розповів, чи є вже зараз ознаки того, що російському диктатору шукають заміну та хто може стати наступником Путіна.

"Україні цікаві будь-які варіанти зміни влади в Росії і відходу Путіна. Тому що навіть якщо в Росії до влади прийде якийсь божевільний імперець, він не зможе швидко зібрати всю вертикаль влади, а тому буде нелегітимним. Допоки в Росії будуть займатися переформатуванням, вони будуть змушені вийти з війни з Україною. І тоді у нас з'явиться вікно можливостей на 3-5 років для вирішення всіх своїх питань", - наголосив Загородній.

Він також додав, що будь-який керівник Росії принесе й ризики, тому що реваншистські настрої у РФ нікуди не подінуться.

"Ми просто повинні бути до цього готовими: наша армія повинна бути добре підготовлена, потрібно встигнути вступити до НАТО тощо. Припустимо, до влади в Росії прийде умовний Навальний і почне боротися з корупцією, йти на поводі у Заходу. Але це означає, що він зможе побудувати хорошу армію в РФ, як, наприклад, у Ердогана", - заявив експерт.

Якщо у владі опиниться якийсь божевільний імперець, він теж буде боротися з корупцією і намагатися вибудовувати амію так, як потрібно, вважає Загородній.

"Це все ризики для нас. Тому до цього часу у нас повинно бути власне військове виробництво, тисяча своїх ракет на рік, повинна бути купа можливостей захищати себе, щоб ми не залежали від того, що там думають у Росії, хто там приходить до влади тощо", - підсумував політичний експерт.

Дивіться відеоверсію чату на Главреді з Тарасом Загороднім:

Влада Путіна під сумнівом

Нагадаємо, що профайлер розкрив, чого найбільше боїться Путін. Кандидат психологічних наук Дмитро Попов розповів, про двійників Путіна. Експерт розкрив, що оригінальний Путін боїться найбільше.

Золотарьов розповів, що "поховає" владу Путіна. Військова поразка Росії може бути використана як привід або каталізатор для перевороту. Політолог наголосив, що росіяни не такі чутливі до поразок.

Після удару по Кримському мосту у Путіна помітили дивну поведінку. У Путіна підвищився градус релігійності. Тепер він навіть на фронт приїздить з іконами, розкрив Галлямов.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти