Влада Канади ввела санкції проти РФ і заборонила надавати росіянам послуги: повний список

Влада Канади ввела санкції проти РФ і заборонила надавати росіянам послуги: повний список / УНІАН і ua.depositphotos.com

Влада Канади заборонили своїм громадянам / компаніям надавати велику кількість послуг Росії (або її громадянам). І "заборонений" список вельми і вельми великий.

Влада Канади заборонила надавати ряд послуг Росії та її громадянам. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті МЗС Канади.

Як йдеться в тексті, до списку санкцій увійшли 28 послуг, які тепер не можна надавати громадянам/компаніям Канади або РФ, або її громадянам. Санкції вступили в дію відсьогодні, з вівторка, 7 червня.

Під забороною:

Читати такожЄвросоюз без пояснень послабив шостий пакет санкцій проти РФ - Подоляк

Шостий пакет санкцій ЄС проти Росії

3 червня був опублікований повний текст обмежень за новим, вже шостим за рахунком, пакетом санкцій проти РФ. Серед іншого, він має на увазі заборону для компаній Європи і фізичних осіб на надання суден і послуг транспортування російської нафти в треті країни. Протягом трьох місяців обмежувальні заходи повинні набрати чинності.

Крім того, від міжнародної міжбанківської системи SWIFT відключили ще три російські банки, серед яких найбільший Держбанк Сбербанк. Обмеження будуть і для фізичних осіб і компаній на покупку нерухомості в країнах Євросоюзу.

Санкції спочатку були заплановані і щодо патріарха РПЦ Кирила, який підтримує Путіна у війні Росії проти України. Але, однак, на вимогу Угорщини були звідти виключені.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти