"Сидів на підлозі та істерично плакав": у Мережі розповіли про нервовий зрив у Путіна

У Путіна нібито почався новий скоригований етап лікування з новими препаратами / Фото: сайт Кремля

Терапія, яку лікарі раніше призначили Путіну, не дала результату. Господареві Кремля поміняли препарати, що призвело до несподіваного побічного ефекту.

Лікарі змінили стратегію лікування російського диктатора Володимира Путіна, тому що попередні дві терапії не дали результату. Нові препарати дали несподівану "побочку" - у господаря Кремля нібито стався нервовий зрив. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

За даними каналу, в суботу у Путіна почався новий скоригований етап лікування з новими препаратами, а близько десятої вечора 18 квітня охорона почула дивні звуки з кімнати, де перебував президент РФ.

"На стукіт у двері Путін не відповідав, спроби визначити, що відбувається, іншими способами результатів не принесли і, витративши близько семи хвилин, охорона, викликавши чергових медиків, вирішила увійти в приміщення, де перебував президент. Путін сидів на підлозі біля дивана та істерично плакав. На ньому була лише мокра біла футболка, яку він ймовірно намагався зняти, і чорний носок на правій нозі, поруч лежав розірваний на частини підгузник, якими Путін останнім часом користується постійно. На всі звернення до нього, президент практично не реагував, продовжуючи плакати ридма», - йдеться в повідомленні.

Медики зробили Путіну ін'єкцію з антипсихотичним препаратом. Коли господареві Кремля стало легше, його помили, переодягли і поклали в ліжко.

"Поки незрозуміло, чи є цей стан Путіна побічною дією від застосування нових препаратів або щось інше, але навряд чи подібна поведінка глави держави під час прямої лінії надихне громадян Росії й далі терпіти режим. Можна звичайно випустити двійника, але той останнім часом, як каже президент, "несе пургу", того і дивись 8 червня з Новим роком привітає», - резюмували на каналі.

Путін хворий - що відомо

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти.

"Він хворіє вже дуже давно, я впевнений, що у нього рак. Я думаю, що він помре дуже швидко і, сподіваюся, що дуже скоро", - сказав Буданов січні 2023 року.

Водночас начальник ГУР додав, що Путін має кілька двійників.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає на небезпечне захворювання. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, який має тісні зв'язки з владою РФ.

Кандидат психологічних наук Олена Рихальська заявила, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення.

Інші новини:

Новини заразКонтакти