Пішла боротьба за владу в Росії після Путіна, павуки починають знищувати один одного - Піонтковський

Протистояння Пригожина з Шойгу і Герасимовим - початок боротьби за владу у Росії, - Піонтковський / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Військові злочинці агресора Росії, які керують війною проти України, вже усвідомлюють неминучість поразки, вважає російський політолог Андрій Піонтковський.

Військові злочинці Росії, які керують розв'язаною війною проти України, усвідомлюють неминучість поразки і вже обмінюються взаємними звинуваченнями. Павуки в банці почали знищувати один одного. Ситуація сигналізує про початок боротьби за владу в державі, яка буде Володимира Путіна. Про це заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

Як повідомляє 24 канал, він розповів про те, що звинувачення ватажка ПВК Вагнера на адресу керівника Міноборони окупантів РФ Шойгу і начальника Генштабу Герасимова в зраді свідчать про початок політичної боротьби.

"Ми героїчно боролися, Пригожин ледь Бахмут не взяв, але нас зрадили у Генштабі і на Рубльовці", - процитував експерт звинувачення бойовиків Вагнера на адресу російських військових.

Одним з яскравих представників нових борців за владу в Кремлі він назвав генерал-лейтенанта у відставці Андрія Гурульова, який брав участь у формуванні сил окупантів ще в Україні ще в 2014-2015 роках, а тепер став депутатом від Єдиної Росії.

"Його потрібно щодня показувати на українських каналах, щоб було зрозуміло, з ким країна воює і що їй загрожує. Це тип російського генерала", - сказав Піонтковський.

Також він додав, що висновок про тих, хто бореться за владу у РФ після відходу Путіна, можна зробити по засіданню колегії російського Міноборони.

"Сидять морди приблизно такого типу, як у Гурульова. З нами дійсно воює жахлива сатаністська сила", - додав Андрій Піонтковський і підкреслив, що павуки в банці вже починають знищення один одного, і це є дуже позитивним результатом.

Війна Росії проти України

3 травня у трьох регіонах Росії – Брянській області, Краснодарському краї і Ленінградській області – сталися вибухи і пожежа. На Брянщині був атакований військовий аеродром, на Тамані поблизу Кримського мосту загорілася нафтобаза, під Санкт-Петербургом сталася пожежа на найбільшій вертолітній базі. Росіяни звинуватили в цьому Україну, проте ніяких доказів не було наведено.

Пізніше в Кремлі звинуватили Україну в нібито спробі "завдати удару по резиденції Путіна і замаху" на главу країни-агресора РФ. Пізніше в Мережі розмістили відео удару по Кремлю, який був нанесений невідомим безпілотником. Пропагандисти РФ написали, що Путін не постраждав.

Ватажок бойовиків ПВК Вагнера Євген Пригожин пішов на відкритий конфлікт з Міністром оборони Росії Сергієм Шойгу і главою Генштабу Валерієм Герасимовим. Пригожин заявив, що у "вагнерівців" серйозний дефіцит боєприпасів і в жорсткій формі поставив Міноборони вимогу вирішити питання.

Дивіться відео, в якому Аббас Галлямов розповів, чому режим Путіна впаде після звільнення ЗСУ Криму

Інші новини:

Новини заразКонтакти