Армія України потопила ДК Цезар Куніков: у Путіна зробили першу заяву

Катастрофу
ВДК "Цезар" мають коментувати у Міноборони РФ - Пєсков / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Кримський вітер

У директорській Володимира Путіна вирішили перевести стрілки на міністерство оборони окупантів Росії, про що свідчать слова рупора Кремля Дмитра Пєскова.

Кремлівський рупор Дмитро Пєсков відмовився коментувати розтрощення силами оборони України російського великого десантного корабля Цезар Куніков. Мовляв, про це потрібно питати в міністерства оборони окупантів.

Як повідомляють пропагандисти РИА Новости, у Кремлі поки що не наважилися давати офіційний коментар щодо ситуації.

"Кремль не коментує повідомлення про атаку на російський корабель у Чорному морі: це пов'язано з ходом спецоперації, коментарі - прерогатива Міноборони", - наголосив Дмитро Пєсков.

Україна розтрощила ВДК Цезар Куніков

Уранці, 14 лютого, у Криму прогриміли вибухи. Жителі Ялти, Місхора та Алупки заявили про спалахи і звуки вибухів. З'явилася інформація про удар по БДК російських окупантів. У район події вирушили вертольоти.

Пізніше Українська правда повідомила, що бійці ГУР розтрощили ВДК РФ Цезар Куніков у Криму. У Міністерстві оборони Росії цього повідомлення не підтверджували, але й не спростовували.

У Генеральному штабі ЗСУ офіційно підтвердили: Україна знищила російський корабель Цезар Куніков у Криму. Розтрощення ворожого військового судна - спільна операція військових і бійців ГУР.

Інші новини:

Новини заразКонтакти