Філігранна робота: Цаплієнко показав, як ЗСУ із Мі-8 знищили ворожий дрон

23 серпня 2024, 00:28
138
Воєнкор Цаплієнко поширив в мережі відео, як українські захисники за допомогою бортового кулемета, встановленого на Мі-8, знищують дрон Росіян.
Філігранна робота: Цаплієнко показав, як ЗСУ із Мі-8 знищили ворожий дрон
ЗСУ із Мі-8 атакували російський дрон / колаж: Главред, фото: скриншот з відео

Українські бійці в небі змогли вразити та знищити ворожий безпілотник з бортового кулемета, встановленого на гелікоптері Мі-8. Про це військовий кореспондент Андрій Цаплієнко розповів в Telegram та показав вражаюче відео.

відео дня

"Російський БПЛА вогнем з бортового кулемета збиває екіпаж українського гелікоптера Мі-8 в рамках комбінованої взаємодії засобів ППО", - підписав журналіст опубліковане відео.

Що за вертоліт Мі-8?

Мі-8 - радянський багатоцільовий вертоліт, розроблений конструкторським бюро імені Міля на початку 1960-х років. Мі-8 - і його модифікації - наймасовіший дводвигуновий гелікоптер у світі (загалом побудовано понад 17 тисяч екземплярів усіх модифікацій), повідомляє портал "Вікіпедія".

Війна Росії та України - останні новини

Нагадаємо, що раніше американський генерал Бен Годжес повідомив, що росіяни на Курщині втратили багато тисяч своїх "елітних" та професійних воїнів і через це Путін стягує строковиків у цей район.

Також стало відомо, що російська сторона не надсилала запит на гуманітарний коридор, щоб евакуювати своїх громадян із Курської області.

Нагадаємо, українські військові нанесли удар американськими бомбами GBU-39 по опорному пункту окупантів в Курській області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти