ППО збиватиме літаки Росії, що прямують до Придністров'я

ППО збиватиме літаки РФ, що прямують до Придністров'я

Українські сили ППО збиватимуть військові та військово-транспортні літаки ЗС РФ над територією України у разі спроб перекинути їх до Тирасполя.

ППО України готова збивати російські літаки при спробі потрапити на територію невизнаного Придністров'я, повідомив начальник управління зв'язків з громадськістю ЗСУ полковник Богдан Сеник, пише Укрінформ.

"Українські сили ППО будуть збивати військові та військово-транспортні літаки ЗС РФ над територією України у разі спроб перекинути їх до Тирасполя", - зазначив полковник.

Війна Росії проти України

Президент Володимир Зеленський заявив, що Москва у війні проти Києва втратила понад 10 тисяч військових, які приїхали в Україну проводити нібито "денафікацію" держави. Український гарант висловив готовність до зустрічі з главою Кремля Путіним. Передбачуваним місцем переговорів він назвав Стамбул.

Згідно з даними Генерального штабу ЗСУ на 10:07 7 квітня, втрати російських окупаційних військ у боях з силами оборони України становили 18 900 осіб.

Раніше Збройні Сили України розбили окупантів у невеликому населеному пункті на півдні Харківської області. Вони опублікували понад 50 одиниць нищівної техніки загарбників. Мета публікації - демонстрація того, які втрати несе противник.

Читайте також:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти