ЗСУ налетіли на штурмовий "кулак" окупантів під Вугледаром: чим усе закінчилося

30 січня 2024, 03:30
3560
Російські загарбники продовжують кидати у бій своє "мʼясо", попри шалені втрати.
ЗСУ налетіли на штурмовий
Росіяни зазнають великих втрат у боях з ЗСУ / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео

Українські війська продовжують планову роботу зі знищення живої сили й техніки противника. Цього разу свої успіхи на передовій продемонстрували бійці 48-ї бригади - ювелірним ударом було знищено нову партію російської піхоти.

На кадрах, опублікованих спільнотою OSINT-дослідників DeepState, видно, як ЗСУ завдають удару за ударом по колоні російських окупантів, які насувалися на позиції захисників.

В результаті все поле бою буле усіяне тілами штурмової групи ЗС РФ.

відео дня

Вказується, що бій відбувся на Вугледарському напрямку. За словами експертів, загарбники щодня намагаються вийти по всій лінії траси Вугледар-Водяне-Костянтинівка. Сили оборони не дають досягнути ворогу успіху і стримують тиск.

ЗСУ бʼють по штурмовій групі росіян - дивіться відео:

ЗСУ налетіли на штурмовий

Удари по окупантах - останні новини

Сили спецоперацій показали чергову роботу зі знищення живої сили противника та його техніки. Цього разу оператори БпАК завдали ювелірних ударів по кількох опорних пунктах росіян на Запорізькому напрямку. Наприкінці, після знищення сил загарбників, Сили спецоперацій встановили на місці спаленої техніки росіян український прапор.

Раніше 47 окрема механізована бригада показала знищення живої сили противника на Авдіївському напрямку. Зокрема, воїни продемонстрували, чим закінчився штурм Степового для ще однієї ворожої групи.

На кадрах видно, як група російських окупантів висунулася на штурм позицій захисників, але ще дорогою їх зустріли американські "Бредлі" (ті самі, які, на переконання кремлівських пропагандистів, нібито "неефективні" в боях).

Попри величезні втрати, Росія продовжує вести штурми під Авдіївкою. Загалом ситуація на цьому напрямку докорінно не змінилася: РФ тисне, підтягує резерви, щодня кидає в штурм велику кількість людей і щодня застосовує артилерію - 50-60 обстрілів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти