Глава ГУР розкрив сценарій завершення війни і назвав терміни

24 травня 2022, 12:39
Коли активна фаза війни повинна значно скоротитися розповів Кирило Буданов.
війна, війна в Україні
У ГУР спрогнозували терміни завершення війни / Фото УНІАН

Активна фаза війни з Росією повинна значно скоротитися до кінця року, заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Активна фаза - це активне ведення бойових дій. Це баталії приблизно того рівня, що відбуваються зараз, коли з рук в руки переходять цілі населені пункти. Ця активна фаза повинна значно скоротитися до кінця року. Вона зведеться майже до нуля", - сказав він сказав в інтерв'ю Українській правді.

За його словами, ключовими факторами стануть надходження в Україну західної зброї, його освоєння і початок її використання.

Глава ГУР впевнений, що війна Росії проти України закінчиться єдиним сценарієм - поверненням окупованих територій, включаючи Крим. До кінця року українські військові можуть як мінімум зайти на територію тимчасово окупованого півострова.

"До кінця року ми повинні як мінімум зайти на територію Криму", - додав він.

читайте такожПротягне ще кілька років: у ГУР розкрили страшний діагноз Путіна

Раніше повідомлялося, що окупанти РФ готують форсування Сіверського Дінця на ділянці Дронівка-Білогорівка для підготовки нового наступу, в південній частині міста Ізюм розгорнув додаткові підрозділи ствольної артилерії.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти