"Виганяти таких" дипломатів "треба": Ярош жорстко розніс посла Ізраїлю

4 січня 2022, 11:45
Дмитро Ярош передав привіт ізраїльтянам, які знаходяться "на українській стороні".
Дмитро Ярош
Дмитро Ярош жорстко відповів послу Ізраїлю в Україні / УНІАН

Радник головнокомандувача Збройними силами України, колишній лідер Правого сектора Дмитро Ярош назвав посла Ізраїлю в Україні "агентом впливу Кремля".

"Ізраїльський посол - агент впливу Кремля. І виганяти таких "дипломатів" з України треба! Привіт всім ізраїльтянам, які знаходяться на українській стороні", - написав Ярош в Facebook.

Зазначимо, що Ярош не назвав причини свого висловлення на адресу посла Ізраїлю в Україні Михайла Бродського.

Ймовірно, так він відповів на реакцію посольства Держави Ізраїль на марш, присвячений річниці з дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери, який відбувся в Києві 1 січня.

Нагадаємо, раніше Ізраїль засудив проведення в Україні заходів на честь 113-го дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери.

Читайте ще:

Степан Бандера

Степан Бандера - український політичний діяч, ідеолог українського націоналістичного руху. Він народився 1 січня 1909 року. У лютому 1940 року він став очільником фракції ОУН(б), у 1947 році очолив Провід Організації Українських Націоналістів. Борець за незалежність України у ХХ столітті. Був одним з ініціаторів проголошення Акту про відновлення Української держави після окупації Львова нацистами у 1941 році. У 1942-44 роках був ув'язненим у німецькому концтаборі. У 1959 році був убитий в Мюнхені радянським агентом Богданом Сташинським.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти