Бійці ВСУ одним ударом знищили російську техніку на Донбасі: опубліковано відео

25 червня 2020, 12:52оновлено 25 червня 2020, 22:18
Українським військовим вдалося знищити російську техніку, роботу якої неодноразово фіксували представники ОБСЄ.
Удар, ЗСУ
Бійці ВСУ одним ударом знищили російську техніку на Донбасі / Скріншот з відео

В зоні військового конфлікту на Донбасі бійці ВСУ з 24-ї Окремої механізованої бригади одним ударом знищили російську переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 Кредо-М1, яку використовували бойовики.

Про це повідомили в Facebook представники прес-служби військової частини.

"У зоні відповідальності 24 ОМБр імені короля Данила противник тривалий час використовував нову ПСНР російського виробництва. Дана станція дозволяла ворогові не тільки автоматично виявляти та визначати координати наших технічних засобів і підрозділів, але і вести точне коригування артилерійського вогню. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільний обстріл наших позицій", — заявили військові.

Вірогідно відомо, що співробітники моніторингової місії ОБСЄ безліч разів фіксували роботу даної станції на тимчасово окупованих районах Донбасу. Бійці з 24-ї Омбр, які виявили місце розташування коригувальника, знищили ПСНР-8 влучним пострілом з протитанкової керованої ракети.

Нагадаємо, раніше в Мережі опублікували відео того, як в зоні військового конфлікту на Донбасі бійці 54-ї Окремої механізованої бригади провели нову операцію з ліквідації мінометної позиції та житлового приміщення, де розташовувалися бойовики.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти