Ситуація така як в Авдіївці: в "Азові" розповіли про бої на важливому напрямку

17 лютого 2024, 20:02
992
За словами військового, ситуація в Серебрянському лісництві така ж, як і в районі Авдіївки, з якої сьогодні було проведено повне виведення військ.
Ситуація така як в Авдіївці: в 'Азові' розповіли про бої на важливому напрямку
В "Азові" розповіли про бої на важливому напрямку / Колаж Главред, фото: 17-та окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка, Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Авдіївка в Донецькій області — не єдиний напрямок, який зараз перебуває в дуже складній ситуації. Таку думку висловив начальник штабу бригади Національної гвардії України "Азов" Богдан "Тавр" Кротевич у своєму інтерв'ю Наталі Мосейчук.

"Ми зараз стоїмо у Серебрянському лісництві. Там поруч — така сама ситуація", — каже він.

Кротевич висловив припущення, що такі ситуації виникають через те, що не завжди об'єктивна інформація досягає найвищого керівництва.

відео дня

"От чого не вистачає багатьом генералам. Не всім, але багатьом. Вони не прислухаються. Вони вважають, що вони все знають. А це не так", — каже військовий.

Кротевич зауважив, що не слід пов'язувати події в Авдіївці з результатами ротації вищого військового керівництва України.

"Коли зайшли нещодавно деякі бригади в Авдіївку, коли було прийнято рішення, підписаний наказ — це було до того як призначили Сирського головкомом", — наголосив він.

Ситуація на фронті

Сьогодні, 17 лютого, частину Авдіївки, з якої Сирський дав наказ вивести війська, все ще контролювали Збройні сили України. Про це розповів сержант ЗСУ Єгор Фірсов, який бере участь у бойових діях на Авдіївському напрямку.

Збройні сили продовжують відновлять контроль над Авдіївкою, однак цей процес потребує комплексного підходу, зауважив у своєму Facebook очільник Міністерства оборони України Рустем Умєров.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що пілоти російських Су-34 та Су-35 намагалися катапультуватися після збиття їх літаків. Подальша доля пілотів буде відома пізніше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти