Росіяни готуються до серйозних військових операцій проти України - Атеш

19 грудня 2023, 23:59
Кримські партизани помітили купу цистерн з паливом, що вказує на підготовку.
окупанти в Криму
Російські окупанти готуються до операції проти України / Колаж: Главред, фото: "Атеш"

Російські окупанти хочуть провести нові серйозні військові операції проти України. Вони вже почали підготовку в окупованому Криму. Про це заявив кримський рух опору "Атеш".

Ворог вже почав заготовлювати десятки цистерн з паливом для техніки. Їх помітили на залізничній станції у Гвардійському в Сімферопольському районі. Там нарахували близько 30 цистерн з паливом.

"Це свідчить про підготовку до масштабних військових операцій, які потребують великої кількості палива", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також там зазначили, що в Криму почали з'являтися нові мобілізовані. Там в останні дні відбуваються "дивні події".

"На вокзалах міста Джанкоя вже з самого ранку стоїть автомобіль Росгвардії, який забирає прибулих мобілізованих. Спецтранспорт і військова поліція контролюють процес. Однак, на залізничних коліях військової техніки не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що раніше в Пушкіно було помічено скупчення техніки. Зараз цієї техніки там немає. Росіяни перекинули техніку в невідомому напрямку.

Вибухи в Криму

Як повідомляв Главред, в ніч на 5 грудня в тимчасово окупованому Криму було голосно - жителі півострова повідомляли про звуки вибухів, прольоти ракет і роботу ППО. Керченський міст був закритий. Крім того, в деяких районах зникло світло. Вибухи було чути в Керчі, Феодосії, Старому Криму.

У Міноборони РФ повідомляли, що засоби ППО РФ вночі нібито знищили 22 українських безпілотника і ще 13 були перехоплені над Азовським морем та Кримом.

Пізніше стало відомо про те, що в Феодосії дрони атакували нафтобазу окупантів. Один БПЛА здетонував у повітрі - на територію нафтобази впали лише уламки. Другий безпілотник впав в 70-ти метрах від одного з резервуарів з паливом.

Нещодавно ГУР анонсувало удари по Севастополю, Кримському мосту та Новоросійську. Там натякнули, що статися це може вже найближчим часом, адже Україна планує скористатися тим, що шторм зруйнував російські захисні споруди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти