Росія може більше ніколи не напасти на Україну навіть після повалення Путіна: Фейгін назвав умову

22 вересня 2022, 16:27
Подальші війни Росії можна виключити тільки в одному випадку, впевнений правозахисник.
Путін, Фейгін
Росії може більше ніколи не напасти на Україну / скріншот

Нова влада, яка змінить режим Путіна, не зможе продовжувати поточну війну проти України, але не факт, що все не повториться через деякий час.

В інтерв'ю Главреду російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін зазначив, що майбутнє залежатиме від парадигми, тобто чи залишиться РФ в імперській парадигмі реваншу.

"А тут відбудеться ще й її посилення, тому що 30 років тому, за словами Путіна, сталася геополітична катастрофа, коли стався розпад колишнього СРСР, а тут ще й поразка у війні з невідомими поки наслідками і для самої Росії", - зазначив Фегін.

За його словами, говорити про те, що війни виключені в принципі, можна тільки в одному випадку - якщо до влади прийдуть зовсім інші люди.

"Люди, які скажуть, що, мовляв, давайте приймемо декларацію вічного миру про те, що Росія назавжди і повністю відмовляється від будь-яких домагань на будь-які території, під будь-яким приводом. І відмовляється від ресурсів, які б це могли забезпечити. Це не означає, що вона відмовляється від армії, від атомної зброї, але вона відмовляється в принципі від будь - яких способів присутності в такій якості на геополітичному просторі", - підсумував правозахисник.

Раніше посол Великобританії в Україні Мелінда Сіммонс підкреслила, що на сьогодні безпечного для України наступника Путіна немає. Причому складно уявити, хто б міг опинитися в Кремлі замість Путіна. Для зміни політичного режиму в Росії потрібен час. Українська Держава і захід повинні розуміти ситуацію і посилювати свої позиції.

Нагадаємо, раніше директор Інституту дослідження російської агресії Юрій Шуліпа висловив думку, що російського диктатора Володимира Путіна ліквідують співробітники Служби безпеки РФ, як тільки зрозуміють, що він в'яне.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти