Намагалася врятувати подругу: життя двох дівчаток трагічно обірвалися на Рівненщині

4 липня 2022, 12:01
Вони зайшли в річку попри зауваження дорослих.
Намагалася врятувати подругу: життя двох дівчаток трагічно обірвалися на Рівненщині
Життя двох дівчаток трагічно обірвалися на Рівненщині / Нацполіція, скріншот

На Рівненщині потонули дві дівчинки. Біля річки Стрий вони пасли худобу, і в якийсь момент зайшли у водойму.

Ймовірно, через стрімку течію, спочатку почала тонути одна дівчинка, а її подруга намагалася її врятувати, але в результаті потонула сама, передавати у прес-службі поліції Рівненщини.

До правоохоронців звернулася 32-річна жінка, яка повідомила, що її дочка пішла купатися на річку з подругою і не повернулася.

відео дня

"Поліцейські встановили, що дівчата погнали на випас худобу. За словами свідків, зайшли в річку, і, незважаючи на зауваження, продовжували ходити у воді. Раптом одна з них почала тонути, інша намагалася її витягнути. На допомогу дівчаткам кинувся 16-річний місцевий житель. Однак врятувати їх не вдалося", - йдеться в повідомленні.

читайте такожВагітна потонула з чоловіком: на Житомирщині знайшли тіло загиблої матері двох дітейТіло загиблої 13-річної дівчинки знайшли того ж дня місцеві жителі і самостійно підняли на берег. Тіло ще однієї загиблої 12 - річної дівчинки шукали довше-її тіло дістали з водойми наступного дня.

Нагадаємо, раніше в селі Заріччя Волинської області провалився під лід і потонув 13-річний місцевий житель. Його тіло виявили в річці Луга. Попередньо відомо, що разом з друзями хлопчик грав на льоду і потрапив у воду. Врятувати його не вдалося.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти