Противника заманили в засідку: ЗСУ знищили зведену бригаду окупантів РФ

13 серпня 2022, 14:08
Солдати РФ, яких відправляють на війну в Україну, купують амуніцію за свій рахунок.
Росія, армія, РФ, війська
Стали відомі нові втрати РФ в Україні / t.me/DIUkraine

В результаті інтенсивного бою бійці Збройних сил України знищили зведену бригаду російських окупантів. Про це розповів батько загиблого солдата РФ Микити Чулкіна Костянтин.

За його словами, його син служив у 289-му окремому змішаному авіаційному полку. Як розповів Костянтин Чулкін в інтерв'ю Сибір.Реалії, перед відправкою в Україну солдатів на два тижні відправили до Владивостока.

"Ну як вчили: вони постріляли чотири дні всього. Протягом трьох днів отримували зброю, ще два дні він витратив на покупку всієї необхідної амуніції за свої ж гроші. Я не розумію, як можна було відправити його в зону боїв? Він же за 20 років свого життя автомат бачив тільки на присязі", - каже батько загиблого ра**иста.

За його словами, його син загинув в результаті того, що підрозділ РФ потрапив у засідку.

"Десятого червня вранці син подзвонив мені, сказав, що вони висуваються колоною. І більше на зв'язок не виходив. Пізніше я дізнався, що 12 червня Микита загинув. Але я не вірю в це: не могли вони два дні йти колоною – це ж жива мішень! Зате як я потім дізнався від знайомих, в тому районі в ті дні йшов страшний бій, в якому загинуло багато наших хлопців, практично вся бригада загинула. А зведена бригада становить близько 800 осіб", - пояснив батько загиблого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на війні в Україні ліквідували 24-річного російського лейтенанта Єгора Кадочникова з Хакасії.

Як пише засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, що молодий загарбник за рік служби зумів накопичити на"Ладу".

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти