Армія РФ атакувала Херсон: у місті прогриміли потужні вибухи

21 жовтня 2023, 16:18
Загарбники атакували місто з тимчасово окупованого лівобережжя. Під прицілом ворога, зокрема, було середмістя і райони, які розташовані ближче до води.
Ракета, ракетный удар, дым
Окупанти атакували Херсон/ колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, pixabay.com

Російські загарбники вдень у суботу, 21 жовтня, атакували Херсон. Сильні вибухи було чути у прибережних районах міста.

Про це повідомив начальник херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram. Про початок обстрілу він сповістив о 15:29.

"Армія рф атакує Херсон! У прибережних районах міста чути потужні вибухи! Перейдіть до більш безпечних місць! Не перебувайте на відкритому просторі без потреби", – написав Мрочко.

відео дня

Близько 16:00 він повідомив, що обстріл продовжується, і зазначив, що ворог атакує середмістя і райони, які розташовані ближче до води.

Начальник МВА закликав місцевих жителів перейти до безпечніших місць і не перебувати на відкритому просторі.

"Обстріл Херсона триває. Російські окупаційні війська атакують місто з тимчасово окупованого лівобережжя. Під прицілом ворога, зокрема, середмістя і райони, що ближчі до води. Подбайте про власну безпеку і своїх близьких! Не перебувайте на відкритому просторі! Укриття або правило двох стін можуть зберегти ваше життя", – написав він.

Атаки окупантів по Херсону

Нагадаємо, 15 жовтня РФ скинула на Херсон 2 авіабомби – було влучання районі об'єкту критичної інфраструктури. Після вибуху в деяких районах обласного центру зникла електроенергія, також були перебої з водою.

Також цього ж дня окупанти завдали нових ударів по місту, намагаючись знеструмити Херсон. Через атаку було знеструмлено центр міста, також ударна хвиля під час російського обстрілу Херсона пошкодила один з вагонів поїзда №102 Херсон – Київ.

19 жовтня Херсон знову був під обстрілом РФ, у місті було чути вибухи. Російська армія обстрілювала Корабельний район і центральну частину з тимчасово окупованого лівобережжя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти