Наближаються до коксохімічного заводу: у розвідці Британії розкрили просування росіян біля Авдіївки

28 листопада 2023, 14:49
278
Ця операція РФ поступово наближає російські війська до Авдіївського коксохімічного заводу, повідомили у розвідці.
Наближаються до коксохімічного заводу: у розвідці Британії розкрили просування росіян біля Авдіївки
Окупанти мають невелике просування під Авдіївкою / колаж: Главред, фото: 241 окрема бригада Сил територіальної оборони, 22 окрема механізована бригада, ОПУ

У Міністерстві оборони Великобританії повідомили, що в останні дні російські війська досягли невеликого просування на північному напрямку "кліщів" у рамках спроби оточити місто Авдіївку.

Як зазначається у зведенні розвідки Великобританії у Twitter, що із початку жовтня 2023 року російські війська просунули лінію фронту у цьому районі на 2 км.

За даними британської розвідки, хоча це і скромне просування, воно, ймовірно, є одним з найбільших досягнень Росії з весни 2023 року. Воно коштувало підрозділам тисяч жертв.

відео дня

Ця операція поступово наближає російські війська до Авдіївського коксохімічного заводу, де українські війська зберігають одну зі своїх основних оборонних позицій, йдеться у повідомленні.

"Хоча Авдіївка стала виступом на українській лінії фронту, Україна продовжує контролювати коридор шириною близько 7 км, через який вона продовжує постачати місто", - зазначають Міноборони Британії.

Ситуація на Авдіївському напрямку: що відомо

Нагадаємо, що армія РФ наступає на шести напрямках в районі Авдіївки. Російські війська нібито захопили всю промзону на південний схід від Авдіївки і вийшли на південно-східні околиці Авдіївки.

В ЗСУ розкрили деталі наступу росіян на Авдіївку. В ЗСУ прокоментували інформацію про захоплення росіянами Авдіївського коксохімічного заводу та хід бойових дій на цьому напрямку фронту.

У окупантів гігантські втрати через атаки на Авдіївку. Рекордні втрати в російській армії в листопаді 2023 року викликані наступом солдатів і офіцерів країни-агресора на Авдіївку.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти