Херсон все ближче: ЗСУ стерли з лиця землі штаб окупантів в області

15 червня 2022, 22:31
1119
Бійці з Кривого Рогу та Дніпра спільними зусиллями виявили та знищили штаб ворога.
Херсон все ближче: ЗСУ стерли з лиця землі штаб окупантів в області
ЗСУ стерли з лиця землі штаб окупантів в області/ скріншот, УНІАН

ЗСУ продовжують витісняти ворога з Херсонської області. Наші захисники проводять вдалий контрнаступ і знищують техніку і живу силу противника.

Так, бійці з Кривого Рогу та Дніпра спільними зусиллями виявили та знищили ворожий штаб у регіоні. У Telegram-каналі ТрО "АЗОВ" з'явився яскравий запис операції українських військових.

На опублікованих кадрах видно, як після прямого попадання снаряда в приміщення ворожого штабу в небо піднімається стовп диму. Інформація про кількість ліквідованих російських солдатів уточнюється.

відео дня

Раніше генерал-майор ВСУ Дмитро Марченко, який з перших днів керував обороною Миколаєва і Миколаївської області, заявив, що окупантів у Херсоні будуть бити"з двох сторін". Він зазначив, що багато жителів міста сидять і чекають, коли вони включаться в роботу з того боку.

читайте такожАрмія України вже за 20 км від Херсона: війська досягають тактичних успіхів-ОВРаніше радник глави офісу президента Олексій Арестович заявив: щоб звільнити Херсон від російських окупантів, Збройні Сили України не братимуть місто штурмом. Буде застосовуватися та ж тактика, що і при деокупації Київської області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти