Якщо промовчите, заплатите бідністю за війну: Зеленський звернувся до росіян

6 березня 2022, 12:50
184
Зеленський також зазначив, що громадяни Росії зараз роблять такий самиий вибір, як і українці - між життям і рабством.
Зеленський
Зеленський звернувся до росіян / Скріншот

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що жителі Росії, які боятися або не хочуть сьогодні вийти на протест проти війни, потім будуть розплачуватися за неї бідністю.

"Громадяни Росії! Для вас це боротьба не тільки за мир в Україні! Це боротьба і за вашу країну. За те краще, що в ній було. За свободу, яку ви бачили. За достаток, який ви відчували. Якщо ви промовчите зараз, то за вас потім буде говорити тільки ваша бідність. А відповідати їй будуть тільки репресії. Не мовчіть", - сказав Зеленський.

Також Зеленський підкреслив, що українці " вже відвоювали наше майбутнє, але ще боремося за наше сьогодні, воюємо за те, де пройде кордон – між життям і рабством.

відео дня

Він зазначив, що громадяни Росії роблять точно такий же вибір прямо зараз.

"Це час, коли ще можна перемогти зло без непоправних втрат", - заявив Зеленський.

читайте також"Не лізьте - вб'ємо!": Данилов попередив окупантів про наслідки другої хвилі атак в УкраїніЯк повідомляв Главред, Володимир Зеленський раніше заявив про потребу України в літаках. "У світу є сила, щоб закрити небо від російських ракет, бойових літаків, вертольотів. Якщо хтось ще сумнівається, то Україні потрібні літаки. Насправді це просто, якщо є воля, щоб зробити безпечним небо України, небо Європи", - сказав президент.

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти