"Розумом Росію не зрозуміти": кидок напівдохлого мангуста на Донбасі приречений на провал - експерт

Путін, російські окупанти / колаж фото Міноборони РФ , kremlin.ru

У тому, що російське керівництво вважає, що другий наступ може бути більш успішним, немає логіки, заявив Георгій Тука.

Повторний російський "кидок напівдохлого мангуста", який вже почався на Донбасі, приречений на провал.

Під час чату на Главреді колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, екс-глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, російські пропагандисти отримали дозвіл Кремля плавно готувати громадську думку до того, що ніякої "спецоперації" вже немає, вона трансформувалася у війну.

За його словами, в тому, що російське керівництво вважає, що другий наступ може бути більш успішним, немає логіки.

Хто такий Георгій Тука

Георгій Борисович Тука (народився 24 листопада 1963, Київ) – Український державний і громадський діяч. Керівник і засновник волонтерської групи»Народний тил". Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (22 липня 2015 – 29 квітня 2016), пише Вікіпедія.

"Є тільки віра, яка постійно підживлюється різними пропагандистськими засобами, які хоч і не впливають на російську еліту, але впливають на більшість росіян", - пояснив експерт.

Тука нагадав, що відомий "бісогон" Михалков із захопленням повідомляв, що в одній з 200-річних церков священик показав йому вирізану букву "Z" на підлозі, на кам'яній брилі – мовляв, це провидіння Господнє, це означає, що Бог з Росією.

"А я слухав цю маячню і мимоволі уявляв: сидить Геббельс під час Другої світової війни і розповідає, що з ними Бог, фюрер обраний Богом, бо варто лише подивитися на мозаїки Софії Київської, скільки там зображень свастики - "це ж провидіння Господнє! Це було б смішно, якби "лаптеногі" з однією звивиною в мозку, відірвавшись від пляшки і наслухавшись Соловйових і "бесогонов", потім не брали б в руки зброю і не перли б вбивати наших людей", - підсумував Тука.

Новий наступ РФ в Україні

Протягом майже десяти днів триває нова хвиля наступу російських військ, але, на щастя, вони не можуть здійснити значних переміщень вперед. Про це 21 лютого повідомив Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, що з середини і до кінця весни Україну очікують вирішальні бої, які стануть переломним моментом у війні.

ЗМІ писали, що через стан здоров'я і у зв'язку з новим курсом терапії, що наближається, російський диктатор Володимир Путін не зможе повноцінно здійснювати керівництво так званою "спеціальною військовою операцією" в Україні. Таким чином, наступ РФ можуть "згорнути" і перейти до оборони до 5 березня.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти