"Найбільш неадекватний ворог за 100 років": Зеленський жорстко висловився про Путіна

Володимир Зеленський жорстко висловився про диктатора Путіна / колаж:Главред, фото: Офіс Президента, скріншот із відео виступу

Президент Володимир Зеленський вважає главу Кремля Володимира Путіна найбільш неадекватним ворогом України за останні 100 років.

Український президент Володимир Зеленський вважає російського диктатора Володимира Путіна найбільш неадекватним ворогом нашої країни за останні 100 років. Про це Зеленський заявив в інтерв'ю казахстанському порталу "Власть".

"У нас найбільш неадекватний ворог, якого можна було уявити за 100 років. Я знаю, що дружба між нами та країнами Центральної Азії - посилить Україну, будь-яку з країн це точно посилить. Але що скаже Путін? Уявіть собі. Я б дуже хотів, щоб у нас було більше зустрічей, був діалог на рівні лідерів країн. Люди завжди домовляться, і я в цьому абсолютно впевнений", - сказав він.

Зеленський нагадав, що Путін "не настільки сильний і точно не вічний".

"Усі ваші країни, народи переживуть Кремль, і всі переживуть Путіна, 100%. Тому я теж думаю, що потрібно думати про те, що буде через 10-20 років між людьми наших країн. Якщо хтось когось не поважає, не буде ні контрактів, ні економік - нічого не буде, будуть візи, кордони, черги, не буде літаків, не буде великої кількості рейсів. А якщо люди поважають одне одного, все буде дуже швидко. Я дуже відкрита людина, мені нема чого приховувати, я знаю, що мені потрібно посилювати дружбу України з іншими країнами, для цього я завжди готовий іти на перший крок", - підсумував український лідер.

Хто такий Володимир Зеленський

Зеленський Володимир - український державний діяч, шостий і чинний Президент України з 20 травня 2019 року. До вступу на посаду здобув популярність як шоумен, актор, комік, режисер, продюсер і сценарист. Був співвласником і художнім керівником "Студії Квартал-95" (2003-2019) і генеральним продюсером телеканала "Інтер" (2010-2012).

Політичну кар'єру розпочав 2019 року і балотувався на виборах президента України 2019 року. За підсумками голосування обраний президентом України, повідомляє Вікіпедія.

Скандальна заява диктаторки Путіна про Зеленського - останні новини

Нагадаємо, раніше російський диктатор заявив про те, що президент Володимир Зеленський нібито втратив свою легітимність.

"Ми віддаємо собі звіт у тому, що легітимність чинного президента закінчилася. Росії під час відновлення переговорів з Україною потрібно зрозуміти, з ким можна і потрібно мати справу під час підписання документів", - додав Путін.

Раніше Володимир Зеленський назвав план України щодо переговорів із Росією. Партнери не підштовхують Україну до діалогу з агресором Росією, але така атмосфера присутня - потрібно бути стійкими і сильними, сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Китай і Бразилія запропонували організувати так звану мирну конференцію, яку визнали б як Україна, так і країна-агресор Російська Федерація. Сторони "погодили" документ, у якому 6 пунктів "врегулювання української кризи".

Як відомо, перший Саміт миру заплановано на 15-16 червня, він має відбутися в місті Люцерн, Швейцарія. Мета України - провести діалог щодо встановлення справедливого миру, що базується на Статуті Організації об'єднаних націй. Планується обговорення української формули мирного завершення війни Києва і Москви.

Більше новин:

Новини заразКонтакти