Росіянки вже заговорили українською: як жителі Курської області зустрічають ЗСУ

Мешканки Курської області попросили бійців ЗСУ їх підвезти / скріншот

Судячи з кадрів, опублікованих у Мережі, захисникам України навіть раді на Курщині.

У Мережі з'явилося відео, на якому видно, як місцеве населення Курської області зустрічає бійців ЗСУ.

Автомобіль із захисниками України зупинився, щоб запитати у двох літніх жінок, чи не ображає їх хтось. Вони, своєю чергою, попросили їх підвезти. Причому росіянка говорила українською мовою.

"Я хоч і не українка, але українською розмовляю", - сказала вона.

На слова уркаїнського військового "Слава Україні" вона з посмішкою відповіла "Слава".

Дивіться відео - Жителі Курської області з посмішкою зустрічають ЗСУ:

Операція в Курській області

Операція Сил оборони України в Курській області розпочалася 6 серпня й триває вже шостий день поспіль. Журналісти The Economist опублікували нові деталі прориву ЗСУ на територію країни-агресора РФ.

Голова комітету з оборони Бундестагу Маркус Фабер заявив, що наступ ЗСУ в Курській області РФ відбувається краще, ніж очікувалося. Це є приводом говорити про збільшення кількості німецьких танків Leopard 2 для Сил оборони.

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що наступ ЗСУ в Курській області країни-агресора дав змогу Силам оборони бодай тимчасово перехопити ініціативу на одній ділянці фронту й продовжити протистояння на всій території військових дій.

Військовий і політичний експерт Олександр Мусієнко заявив, що реакція російського диктатора Володимира Путіна на операцію в Курській області демонструє слабкість путінського режиму і самого глави Кремля.

Інші новини:

Новини заразКонтакти