Тренувалася з батьком: ракета РФ у Кривому Розі вбила чемпіонку Україні

Дарина Курдель / Сьогодні

У момент трагедії дівчина разом зі своїм батьком тренувалися на спортивному майданчику. Вони потрапили під ворожий обстріл

В результаті російського удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області загинула 20-річна чемпіонка України Дарина Курдель.

У момент трагедії дівчина разом зі своїм батьком тренувалися на спортивному майданчику. Вони потрапили під ворожий обстріл, пише Сьогодні.

Курдель була багаторазовою переможницею міжнародних змагань зі спортивних танців. Вона потрапила під обстріл разом з батьком.

Дівчина отримала важкі осколкові поранення в області серця і печінки. Вона померла в реанімації. Батька Дарини госпіталізували, за його життя борються медики.

/ Сьогодні

Як уточнили у Національному університеті Одеська юридична академія: "На 21 році війна обірвала життя нашої студентки Дарії Курдель. Дівчина загинула в результаті ворожого ракетного обстрілу житлового масиву Інгулець міста Кривого Рогу, її батько отримав поранення і зараз знаходиться в лікарні".

Дарина вчилася в коледжі вузу, а потім вступила на Криворізький факультет Національного університету "Одеська юридична академія". Викладачі знали її як відповідальну і старанну студентку.

/ Facebook/SVKivalov

"Вона була душею компанії, життєрадісною, завжди готова прийти на допомогу, активно брала участь у студентському житті. Дарина любила спорт, була дуже талановитою і була переможницею багатьох міжнародних змагань зі спортивних танців", — йдеться в повідомленні.

Читати такожРФ вдарила по Кривому Рогу ракетами Торнадо-С: є загиблі і поранені

Нагадаємо, в суботу, 18 червня, Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу.

Як розповів голова міської ВЦА Олександр Вілкул, Прильоти ракет зафіксовані в Інгулецькому районі.

Читайте ще:

Новини заразКонтакти