"Покарайте Путіна жорсткіше і зараз": у Британії Преса жорстко прореагувала на визнання президентом РФ "ЛДНР"

Володимир Путін / Reuters

Радник глави МВС ангтон Геращенко виклав обкладинки найбільших британських газет - у тому числі Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express.

Антон Геращенко, колишній нардеп і заступник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а нині - радник теперішнього глави відомства Дениса монастирського звернув на своїй сторінці в Facebook увага на те, як різко змінилася риторика західної преси, насамперед британської, після того, як президент РФ Володимир Путін визнав терористичні угруповання "ЛДНР".

Геращенко виклав обкладинки найбільших британських газет - у тому числі Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express.

На перших сторінках цих виданнях були винесені такі заголовки: "Борис, зупини божевільного Влада", "Світ обурений, коли танки Влада котяться","Геть брудні російські гроші зі Сполученого Королівства ‒ і негайно","Покарайте Путіна жорсткіше і зараз", Путін підводить Європу на межу війни","Путін готовий до кровопролиття".

Обкладинки британської преси
Обкладинки британської преси
Обкладинки британської преси
Обкладинки британської преси
Обкладинки британської преси
Обкладинки британської преси

Читати такожВизнання кордонів "ЛДНР" і ультиматум по Криму і НАТО: головні заяви Путіна на прес-конференції

Росія визнала "ЛДНР" на Донбасі

Президент РФ Володимир Путін 21 лютого підписав указ про офіційному визнанні Москвою так званих "ДНР" і "ЛНР" на окупованих районах Донецької та Луганської областей. Разом з Пушиліним і Пасічником він підписав договори про дружбу з "республіками".

Того ж вечора Росія ввела війська на захоплений Донбас.

Президент України Володимир Зеленський в ході свого звернення до нації зробив заяву про те, що визнання Росією "ДНР" і "ЛНР" на Донбасі сигналізує про вихід Москви з Мінських угод. Офіційний Київ ініціював консультації в рамках Будапештського меморандуму, термінову зустріч в нормандському форматі і залишає за собою право індивідуальної та колективної оборони.

Державна Дума РФ вже 22 лютого ратифікувала "договори про дружбу" РФ з "ЛДНР".

Пізніше дані "угоди" схвалили в Радфеді. Після підписання Путіним законів Про ратифікацію Росія офіційно визнала "суверенітет" так званих" "ДНР" (террористическая организация. - ред.) "і"ЛНР".

Новини заразКонтакти