Медведєва "зачепив" указ Зеленського про "українську" Кубань: ниє і ображає

Друг Путіна обурюється і плюється / Колаж Главреда. Фото: скріншот, телеграм Медведєва

Медведєв ображений: вважає указ Зеленського «територіальними претензіями» до Росії.

Заступник голови Ради Федерації РФ Дмитро Медведєв, який неодноразово ганьбився своїми неадекватними заявами, не зміг пройти повз видання указу Володимира Зеленського про історичні українські землі у складі сучасної Росії.

Медведєв, відомий своїми укранофобськими поглядами, примудрився вчергове образити українського президента і назвав українців «росіянами», а Україну - вигаданим словом «малоросія».

Посіпака Путіна розцінив указ Зеленського як "територіальні претензії " до Росії.

Крім того, ображений Медведєв, який ненавидить все українське, опублікував фейкову мапу з відсутньою на ній Україною.

Скріншот Главреда

Указ Зеленського, що викликав "судоми" у Медведєва

22 січня президент України Володимир Зеленський підписав указ "про історично населені українцями території Російської Федерації".

У своєму указі президент поставив завдання уряду розробити план дій щодо збереження національної ідентичності українців у Російській Федерації. Цей план має бути розроблений за участю міжнародних експертів, представників Світового конгресу українців, науковців та громадськості, а потім внесений на розгляд Ради національної безпеки і оборони України.

У ньому також потрібно розглянути питання збору і вивчення фактів і свідчень про злочини проти українців, які проживають на історично населених українцями територіях Росії, таких як Кубань, Стародубщина, Північна і Східна Слобожанщина в межах сучасних кордонів Краснодарського краю, Бєлгородської, Брянської, Воронезької, Курської та Ростовської областей.

Медведєв ганьбиться - інші новини з екс-президентом РФ

Також читайте, як Медведєв осоромився на весь світ і назвав прибалтів "другосортним набродом". Зокрема, він допустив, що слабкішим країнам, а саме "болгарам, прибалтам й іншому другосортному наброду" Європейський Союз запропонує "тугіше затягнути пояси".

Ще раніше Медведєв видав новий потік брудної брехні і істеричних звинувачень на адресу України - йому привиділося "отримання ІДІЛ української зброї".

А проте Медведєва не поважають навіть свої. Нещодавно пропагандист Сатановський обізвав політика "дрібним слабеньким л*йном". Образливі епітети на адресу екс-президента Росії пропагандист вжив, характеризуючи політичну ситуацію в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти