Дрони атакували особливу частину ГРУ: у Мережі розкрили деталі удару по цілях у Криму

З'явилися подробиці удару по цілях РФ у Криму / Колаж: главред, фото: Міноборони РФ, Радіо Свобода, скриншот із відео

Щонайменше один із 21 БПЛА, що атакували сьогодні вночі Севастополь, не був збитий, пишуть ЗМІ.

Унаслідок удару безпілотних літальних апаратів по військових об'єктах РФ в окупованому Криму, було уражено військову частину росіян.

За даними джерел Telegram-каналу ASTRA в екстрених службах анексованого регіону, щонайменше один із 21 БПЛА, які атакували сьогодні вночі Севастополь, не був збитий.

У результаті дрон влучив у будівлю в/ч 65372 на Монастирському шосе. Про постраждалих невідомо, зазначається в повідомленні.

Що відомо про військову частину в/ч 65372

Як раніше повідомляв Центр журналістських розслідувань, в/ч 65372 - це окремий радіовузол особливого призначення ГРУ ГШ ЗС РФ.

Зазначається, що раніше цю саму частину було атаковано 15 липня.

Атаки ЗСУ на Крим

З початку повномасштабного вторгнення Росії, Україна почала бити по військових об'єктах ворога як і безпосередньо на території РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Крим не став винятком. Ще у липні 2022 року на півострові зафіксували атаку БпЛА на штаб Чорноморського флоту ВМФ Росії у Севастополі.

Станом на зараз українські сили під час атак на Крим знищили вже декілька баз, суден, систем ППО та інших стратегічно важливих об'єктів окупантів.

Удари по цілях РФ у Криму - останні новини за темою

Раніше повідомлялося про те, що одразу в кількох районах тимчасово окупованого півострова підняли по тривозі військові частини, а місцевих жителів попередили про загрозу балістики. Пізніше з'явилася інформація про удари ракетами ATACMS.

Нещодавно морські та повітряні дрони СБУ вразили російську базу берегової охорони на озері Донузлав у захопленому РФ Криму. Унаслідок комбінованої атаки морських і повітряних дронів по базі берегової охорони РФ було вражено та виведено з ладу штаб із пунктом управління, склад боєприпасів і техніки, електропідстанцію, технічні споруди, вогневі позиції ворога.

Раніше повідомлялося, що будь-який рух великих десантних кораблів РФ у бік Севастополя або у зворотному напрямку перетворюється на складний квест. Ворог змушений постійно забезпечують бойову охорону БДК, запускаючи вперед швидкісні човни. Але, це теж питання часу.

Більше новин:

Новини заразКонтакти