Армія України піде в контрнаступ, щоб вибити війська РФ за кордони 1991 року - спікер ЗСУ

Україна готується до контрнаступу для звільнення всіх своїх територій / Колаж 28-а ОМБр, Міноборони РФ

Сили оборони України почнуть контрнаступальну операцію після того як будуть проведені всі необхідні військові заходи, сказав Сергій Череватий.

Контрнаступ ЗСУ почнеться після того як будуть проведені всі необхідні заходи. Армії потрібні злагоджені і навчені резерви з новою військовою технікою. Вони повинні мати можливості для нанесення рішучого удару по військах агресора Росії, щоб відкинути ворога з усіх українських територій. Про це заявив речник Східного угруповання Сергій Череватий.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що контрнаступ армії України з метою звільнення своїх територій почнеться після того як війська будуть до цього готові.

За його словами, потрібно провести злагодження військ і отримати нову військову техніку. Підрозділи мають бути здатними завдати рішучого удару по російських окупантах і відкинути їх з території України.

"Нам просто треба ретельно працювати, кожен на своєму місці, зберігати єдність суспільства і війська, суспільства і військово-політичного керівництва, і просто працювати кожному на своїй ділянці. І коли у нас будуть всі необхідні складові для контрнаступу, - це і злагоджені навчені резерви, які будуть мати нову техніку, і будуть мати можливість атакувати ворога і завдати йому рішучої поразки, і після цього відкинути з усієї території України", - підкреслив Сергій Череватий.

Контрнаступ армії України

Радник головнокомандувача ЗСУ Залужного, генерал-майор Віктор Назаров раніше розповів про те, що сили оборони України перейдуть у контрнаступ після отримання бронетехніки від Заходу у потрібній кількості.

Також Києву треба вирішити питання з боєприпасами і логістикою.

Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що контрнаступ сил оборони України відбудеться за 2 місяці.

На думку чиновника, ЗСУ потрібно отримати додаткове озброєння і боєприпаси.

Колишній керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай зазначав, що військові підрозділи України на Луганщині підуть у наступ за 2-3 тижні. ЗСУ потрібно зібрати необхідні резерви для реалізації військової операції.

Дивіться відео Главред - ЗСУ перейдуть у контрнаступ у травні і можуть вийти мінімум до Маріуполя

Війна Росії проти України:

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти