StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка фільмів-номінантів на Оскар вийшла заміж за українську режисерку

9 листопада 2022, 14:37
Жінки зіграли гарне весілля в українському стилі.
Зоя Лактіонова та Оксана Черкашина
Зоя Лактіонова та Оксана Черкашина одружилися / facebook.com/zoya.laktionova

Українська акторка, зірка номінованих на Оскар фільмів Погані дороги і Клондайк, Оксана Черкашина зіграла весілля зі своєю другою половинкою - українською режисеркою-документалістом Зоєю Лактіоновою.

Подружжя зіграло весілля у Варшаві 7 листопада. Це була неофіційна церемонія, так як одностатеві шлюби в Польщі поки не узаконені. Однак для Черкашиної та Лактіонової це - справжнє весілля, яке знаменує місність їхнього союзу.

Перші фотографії з церемонії з'явилися на сторінці режисерки в Facebook. На фото вона з дружиною лежать на підлозі в оточенні квітів і повітряних кульок. Закохані посміхаються і тримаються за руки.

відео дня

Весілля подружжя вирішило зіграти в традиційному українському стилі - з піснями і танцями. Всі подарунки, які отримали наречені, вони відправлять на потреби ЗСУ та простих українців.

В якості весільних нарядів вони вибрали класичний варіант - білий верх і темний низ, якого дотримувалися і Лактіонова, і Черкашина. Обидві наречені були одягнені в білі блузи і чорні джинси.

Раніше стало відомо, що колумбійська поп-зірка Шакіра відсудила у чоловіка, футболіста Жерара Піке, опіку над їх спільними дітьми Міланом і Сашею. Артистка і спортсмен розлучаються через невірність останнього.

Також голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон, після скоєного нею камінг-ауту, як бісексуальної жінки, стала матір'ю в перший раз. У Вілсон народилася дочка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти