StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Все російське викликає неприязнь": суперзірка радянського кіно "проїхався" по РФ

24 липня 2023, 19:04
3422
Відомий радянський і російський актор латвійського Походження Івар Калниньш досить жорстко засудив країну-агресора РФ.
Калниньш, Росія
Івар Калниньш у категоричній формет порвав зв'язки з Росією / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний радянський актор родом з Латвії Івар Калниньш, який з початком повномасштабної війни РФ проти України, відкрито засудив дії Кремля. І запевнив В інтерв'ю Наталії Мосейчук для її YouTube-каналу, що не збирається повертатися в країну-агресор РФ ні зараз, ні після закінчення повномасштабної війни.

"Я не поїду (в Росію – Главред) взагалі. Я сказав своїм агентам, щоб не чіпали мене. Взагалі в цьому житті", - запевнив артист.

Калниньш каже, що останнім часом встиг побувати в багатьох країнах з гастролями. У всьому світі, за спостереженнями знаменитості, є неприязнь до всього російського. Але, з незрозумілої причини, актор назвав війну, яку країна-агресор РФ розв'язала проти України, конфліктом.

відео дня

"Я поїздив по деяких європейських країнах, останній рік досить багатим на гастролі був, і все російське викликає неприязнь через цей конфлікт. У Лондоні, наприклад, в автобусі переклад на російську мову прибрали, інші мови залишилися, а російською прибрали", – підсумував Калниньш.

Нагадаємо, раніше легенда світової попмузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі-Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше легендарна британська рок-група The Rolling Stones і американська рок-група Guns N ' Roses публічно висловили свою підтримку Україні у війні проти Росії.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти