StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії зібралися помститися Ротару за підтримку України

8 квітня 2023, 14:43
Софія Ротару, як і багато інших артистів, стали кісткою в горлі для росіян.
Софія Ротару
У Росії зібралися помститися Ротару за підтримку України / instagram.com/sofiarotaru.official

Співачка Софія Ротару, яка не підтримала військове вторгнення Росії в Україну, ризикує втратити своє майно в країні-агресорі.

Якась організація "Ветерани Росії" вже звернулася до депутатів з пропозицією конфіскувати нерухомості артистки, пишуть росЗМІ.

Глава "організації" запропонував ретельно перевірити, як купувалося і хто розпоряджався майном Ротару. Чи були дотримані закони, чи виконані податкові зобов'язання. Якщо ж знайдуться порушення, співачці, можливо, доведеться попрощатися з майном.

Також Резяпов звернувся до Держдуми з проханням опрацювати механізм блокування будь-яких фінансових операцій на території Росії з майном покинули батьківщину і провідних антиросійську діяльність артистів.

Нагадаємо, раніше співачка Софія Ротару дуже лаконічно, але при цьому емоційно відреагувала на недавній підлий розстріл полоненого українського військовослужбовця російськими окупантами. Артистка опублікувала відповідну картину в розділі Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається не афішувати.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти