StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вкрали все": Гарік Кричевський розповів, що зробили росіяни з його будинком

3 листопада 2022, 13:43
7478
Співак поділився інформацією про те, як росіяни розікрали його новий будинок.
Гарік Кричевський став продюсером
Гарік Кричевський залишився фактично без дому / прес-служба

Український співак, виконавець шансону Гарік Кричесвський розповів, як в його будинку побували російські окупанти і що зробили з ним.

В інтерв'ю програмі ЖВЛ на YouTube, Кричевський поділився, що якраз напередодні вторгнення росіян 24 лютого, співак добудовував новий будинок в передмісті Києва і днями готувався перевозити туди свою сім'ю.

"Наше містечко було під окупацією, в наших будинках жили окупанти, а пізніше там були дуже важкі бої. Постраждали наші будинки. Деяких взагалі немає", - поділився співак.

Кричевський додає, що зараз в будинку йдуть ремонтні роботи.

За словами артиста, росіяни вкрали майже всю техніку. "Я не зміг зайти, Я не був у будинку. Вкрали майже всю техніку. Єдине, що залишилося - це грандпіано антикварне. Мені привозили з Америки. Вони просто не зрозуміли, що це таке. Вкрали телевізор, але не знали, що цей інструмент дорожче ніж телевізор", – додав Кричевський.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Білик, будинок якої постраждав від навали російських окупантів на Київщині, розповіла, що орки з Росії створили з її будинком.

За словами Білик, в її будинку просто каша. Її помічник намагається розібрати всі речі і предмети, але це складно зробити після того, як там побувала "друга армія світу" - російська.

Вона також каже, що у неї в будинку було багато концертних суконь і взуття, блискучих шубок. Але окупанти їх не чіпали: "мабуть, їх жінки не носять таке", - каже вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти