StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блискучі шубки не взяли: Білик розповіла, що окупанти накоїли у неї вдома

13 травня 2022, 11:43
Білик розповіла, як окупанти понівечили її будинок.
Ірина Білик
Ірина Білик поділилася своєю драмою/ instagram.com/bilyk_iryna/

Українська співачка Ірина Білик, будинок якої постраждав від навали російських окупантів на Київщині, розповіла, що орки з Росії створили з її будинком.

Вона поділилася своєю драмою з журналістами програми "Зірковий шлях".

читайте такожІрина Білик розповіла про реакцію Філіпа Кіркорова на те, що їй ніде жити через ра**истів

За словами Білик, в її будинку просто каша. Її помічник намагається розібрати всі речі і предмети, але це складно зробити після того, як там побувала "друга армія світу" - Російська. Вона також каже, що у неї в будинку було багато концертних суконь і взуття, блискучих шубок. Але окупанти їх не чіпали:" мабуть, їхні жінки не носять таке", - каже вона.

За її словами, окупанти влаштували штаб в її будинку і, судячи з усього, "це був найкращий" час в їхньому житті.

Білик також поділилася, що поруч повинен був вселитися співак Гарік Кричевський. З його нового будинку, куди він не встиг перевезти всі речі, окупанти повиносили техніку, телевізори. "Вони там гуляли, вони відривалися, і це, мабуть, було найкраще в їхньому житті - сидіти і гуляти в наших будинках. Але те, що вони залишили після себе, звичайно... Невже вони там і С. Алі,і їли?"Це все так і було, і те, що вони забрали з собою мої речі, апаратуру, мої друзі кажуть: "Іра, вони здохнуть в тих речах. Хто одягне на себе - той помре. "Я буду так сподіватися", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше Ірина Білик в інтерв'ю для Зіркового шляху розповіла, як війна змусила її переоцінити своє життя, і як вона відреагувала на новину про те, що її колишній чоловік пішов на фронт.

Відповідаючи на питання, Як змінилися її погляди з приходом війни, артистка зазначила, що лише зміцнилася в своїх переконаннях: сім'я - це її порятунок, колеги по сцені - не тільки талановиті, а й прекрасні люди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти