StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська співачка накинулася на Таїсію Повалій: "Співай калинку-малинку"

8 травня 2023, 15:18
Інеса Братущик впевнено викреслила Повалій з українських артистів, та вважає її зрадницею.
Інеса Братущик, Таїсія Повалій
Інеса Братущик назвала Таїсію Повалій зрадницею, та закликала відмовитися від українських пісень / instagram.com/inesabrat, instagram.com/tpovaliyofficial

Українська співачка, Народна артистка України Інеса Братущик висловила свою жорстку думку про Таїсію Повалій, яку під час повномасштабної війни в Україні стали вважати зрадницею Батьківщини, та також розповіла, що думає про тих зірок, хто став на бік України лише після 24 лютого, хоча до цього не гребували будувати кар'єру в країні-окупанті.

В інтерв'ю для Главкому Братущик чесно зізналася - ставиться до артистів, які усвідомили свою приналежність нашій країні лише з приходом повномасштабної війни, все ще ставиться обережно.

"Можливо, скажу дуже різко, але я не вірю перевертням. Не вірю тим, хто до останнього хотів всидіти на двох кріслах. Я таким людям віри не йму, тому що вони вже одного разу зрадили. Вони одумалися? Дай Боже! Життя покаже. Але в мене довіри їм немає. Щоби стати з ними пліч-о-пліч і йти до Перемоги – ні. Це слабка ланка", - твердо заявляє співачка.

відео дня

Що ж стосується Таїсії Повалій, то тут вона підтримує думку більшості - апофеозом віроломності артистки-запроданки Братущик вважає її виступ на російському "Блакитному вогнику"з піснею "Червона Рута".

"Знаєте, я не маю звички обговорювати колег і стараюся не говорити про них поганого. Але я не можу назвати колегами тих, хто зрадив. Не можу заперечувати, що Тая Повалій – талановита співачка. Як і те, що Бог, українська земля та українська мама їй дали цей співочий дар. Але по сьогоднішній день вона виходить на сцену в росії та співає "Червону руту". Скажіть, будь ласка, з якими очима? Якщо ти вже відріклася своєї землі, то співай "Калинку-малинку"! Не виконуй те, на що ти вже не маєш права", - зазначає Інеса Братущик.

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, що вона захотіла говорити лише з пропагандистськими ЗМІ, а про війну, яку Путін розв'язав проти України, вона не сказала ні слова.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом, Ігорем Ліхутою.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти