StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Звільнення" БНР: Євген Клопотенко підшукує в Бєлгороді площу під ресторан

22 травня 2023, 22:12
Також відомий український кулінар придумав нове тлумачення для абревіатури "БНР".
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко планує заснувати новий заклад у БНР після подій 22 травня / instagram.com/klopotenko

22 травня з'явилася інформація про те, що російські добровольці почали власну військову операцію в Білгородській і Брянській областях зі створення смуги безпеки для захисту мирних українців.

В Україні цю новину сприйняли з ентузіазмом, а амбітний кулінар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко вже встиг скласти бізнес-план з освоєння нової території.

Так на своїй сторінці в Twitter Клопотенко розмістив жартівливе оголошення з пошуку комфортного приміщення в оренду на території "БНР", з припискою про те, що, на його думку, "прийшов час повернути українську кухню на її законні території".

Також кулінар придумав власну розшифровку для абревіатури "БНР" - "Борщ Наш Рідненький". Таке рішення виявилося вельми символічним, адже шеф-кухар доклав величезних зусиль для того, щоб український борщ був визнаний ЮНЕСКО культурною спадщиною людства.

Жарт про БНР від Євгена Клопотенка
Жарт про БНР від Євгена Клопотенка / twitter.com/klopotenko_chef

Що відбувається в Білгородській області 22 травня

22 травня вранці в мережі з'явилася інформація про те, що російські добровольці Легіон Свобода Росії і російський добровольчий корпус почали свою військову операцію в прикордонних районах Бєлгородської області. Рейди були і в Брянській області.

Крім того, опубліковані кадри пересування військової техніки через кордон в Бєлгородській області. Однак автентичність відео підтвердити поки неможливо.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що Легіон Свобода Росії і РДК на Бєлгородищині проводять операцію зі створення смуги безпеки для захисту мирних українців. В операції беруть участь виключно громадяни РФ.

Дивіться відео, як ополченці росії просуваються по Білгородській області:

Інші новини про Євгена Клопотенка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти