StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не почуємо його оксамитовий бас": зірки сумують про смерть Віталія Білоножка

9 січня 2024, 16:31оновлено 9 січня, 17:14
1156
Не стало легендарного українського естрадного співака Віталія Білоножка- він пішов на 71-му році життя.
Віталій Білоножко, смерть
Віталій Білоножко помер у віці 70 років / колаж Главред, фото УНІАН

9 січня 2024 року стало відомо про смерть у віці 70 років легендарного українського естрадного співака Віталія Білоножка. Його зіркові колеги і друзі написали безліч зворушливих постів в соцмережах в пам'ять про нього.

"Довго не міг зібратися з думками і словами, сльози душать кожен раз. Писати ці рядки для мене дуже важко. Сьогодні відійшов у вічність мій друг, справжня Легенда української естради, народний артист України - Віталій Білоножко. Не віриться, що його оксамитовий бас, тембр якого неможливо сплутати з іншими голосами ми більше, на жаль, не почуємо Наживо. [...] Він був дуже добрим, уважним і надійним другом, а також хорошим чоловіком, батьком і дідусем. Він був професіоналом від Бога, в репертуарі якого була і опера, світові шлягери, класика, українські народні та естрадні пісні", ‒ написав співак Павло Зібров.

678

"Відійшов у вічність наш друг - Віталій Білоножко. Гірка втрата. Спочивай з миром! Глибокі співчуття родині. Царство небесне і вічна пам'ять!",- написала співачка Ауріка Ротару (сестра легенди української естради Софії Ротару).

відео дня
678

"Віталік, невже це правда?",- написав соліст гурту "Світязь" Дмитро Гершензон.

678

"Прощай, дорогий наш, легендарний Віталій Васильович! Спасибі за кожну зустріч, твоє добре серце, мудрість, талант, твою посмішку, обійми, почуття гумору, оксамитовий тембр голосу, який завжди буде звучати в наших серцях. Хіба можна повірити, що більше не побачимо Вас удвох зі Світланочкою на сцені? Горе. Рідні наші Білоніжки - Світлана - висловлюємо глибокі співчуття вашій неймовірній родині", - написала легендарна актриса тетра і кіно Ольга Сумська.

678

"Царство Небесне рабу Божому Віталію", - написав співак Олександр Пономарьов.

678

Нагадаємо, 8 жовтня 2023 року Народна артистка України Ніна Матвієнко пішла з життя. Пізніше дочка Ніни Матвієнко розкрила останнє бажання співачки перед смертю.

Пізніше стало відомо, що український актор театру і кіно, режисер-документаліст Андрій Павленко загинув на фронті, захищаючи Україну від окупанта.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти