StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як Трінчер і Волошин: Маша Єфросиніна з чоловіком оголосять про розлучення - ЗМІ

29 травня 2024, 07:57
58222
ЗМІ припустили, що в новому інтерв'ю Маша Єфросиніна та її чоловік зізнаються, що вони розлучаються.
Маша Єфросиніна, Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна заінтригувала анонсом нового інтерв'ю / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Українська ведуча Маша Єфросиніна опублікувала анонс нового інтерв'ю, ймовірно, новим героєм її шоу став чоловік Тимур Хромаєв - український бізнесмен, а зараз військовослужбовець.

На каналі СТБ у новому випуску "Неймовірна правда про зірок" припустили, що ведуча може піти за прикладом Анни Трінчер і Олександра Волошина, і розповість, що вони вирішили розлучитися.

"Судячи з анонсу першого випуску нового проєкту ведучої, який, за її словами, всіх приголомшить, її співрозмовником став чоловік Тимур. Принаймні, лисина і борода - один в один. Тепер питання: невже вони підуть за схожим шоу-бізнесовим сценарієм Трінчер і Волошина і в розмові на публіці все розкажуть?", - повідомили ЗМІ.

Дивіться відео, в якому розповіли, що приховує Маша Єфросиніна:

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка та засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій. Єфросиніна зазначає, що, по-перше, інтерв'ю з Соловей було "занадто емоційним".

А також блогер Олександр Волошин сказав, як він особисто до Маші Єфросиніної ставиться. Він заявив, що Єфросиніна не викликає у нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

Читайте більше про Єфросиніну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти