StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актор Дизель Студіо Крутоголов розповів про братів на фронті, і чому сам не бере зброю в руки

20 вересня 2022, 12:02
Єгор Крутоголов поділився, коли йому стало дійсно страшно за своїх близьких, і яку роль в цьому відіграє зброя.
Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов розповів про братів у ЗСУ і свою відмову служити / instagram.com/dizelmano

Український актор, шоумен і художній керівник Дизель Студіо Єгор Крутоголов в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів про те, чому обрав волонтерство, а не шлях захисника в лавах ЗСУ, а також про гордість за братів, які взяли до рук зброю.

Артист зізнається - йому боязно за долю близьких, але їх робота вселяє повагу. Так Крутоголов розповів, що один його брат зараз базується у Львові, інший - на "нулі" на Херсонському напрямку. Телефонні розмови з ним лякають, адже ворожі обстріли не замовкають і на хвилину.

"За одного менше страшно, бо він у Львові, а другий під Херсоном, за нього постійно страшно. Він у піхоті. Я хотів йому передати авто, але він сказав: "Мені не треба, тут трішки інше". Командир не дозволив чомусь. Коли ми розмовляємо з ним, то постійно гепає так, що капець. Там все: і літає авіація, і артилерія", - розповідає Крутоголов.

Сам шоумен з початком повномасштабної війни в Україні не поповнив лави захисників тому що не служив в армії за станом здоров'я, та й переконання, навіть через 7 місяців повномасштабної війни, не дозволяють йому брати до рук зброю.

"Я навіть не знаю, де б я згодився, бо взагалі я не служив в армії. За станом здоров'я я не пройшов. Взагалі, я пацифіст все життя був. Я навіть не хотів мати власну зброю. Всі люди купують, закликають і мене, але я не хочу, я проти зброї, проти того, що вбиває людей", - ділиться роздумами художній керівник Дизель Студіо.

Хто з українських артистів все ж пішов захищати нашу Батьківщину, дивіться тут:

Раніше українська співачка, модель, акторка, Місіс світу і волонтерка Камалія розповіла, що її двоюрідна сестра Юлія служить у ЗСУ на фронті зв'язківцем.

Також український актор і ведучий, а нині - захисник України у складі спецпідрозділу авіарозвідки Даніель Салем повідомив трагічну новину про смерть побратима на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти