StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це жах": комік Сергій Свєтлаков був на концерті гурту "Пікнік" у Крокусі

23 березня 2024, 09:10оновлено 23 березня, 11:16
За останніми даними в Крокус Холі загинуло вже 87 осіб.
Сергій Свєтлаков опинився в центрі теракту в Росії
Сергій Свєтлаков опинився в центрі теракту в Росії / Колаж Главред, фото РБК, скріншот

Популярний російський актор і комік Сергій Свєтлаков опинився серед глядачів концерту в Крокус Сіті Хол у Підмосков'ї, де напередодні стався теракт і загинули люди.

На своїй сторінці в Telegram, артист написав, що він пережив жах. "Співчуття всім хто постраждав...це був жах", - написав Свєтлаков.

Сергій Свєтлаков став свідком події в Крокус Сіті Хол
Сергій Свєтлаков став свідком події в Крокус Сіті Хол / Скриншот Telegram

Хто такий Сергій Свєтлаков

Сергій Свєтлаков - російський актор кіно і телебачення, телеведучий, продюсер, сценарист. Учасник команди КВК "Уральські пельмені".

відео дня

Він також був ведучим різних гумористичних шоу, зокрема "Наша Раша" і "Прожекторпэрисхилтон" разом з Олександром Цекало, Іваном Ургантом і Гаріком Мартиросяном. Свєтлаков про війну в Україні мовчить.

Теракт у РФ

У березні США та інші країни просять громадян виїхати з РФ. Вони стверджували, що в Росії буде небезпечно, оскільки там можуть статися теракти. Якщо ж у людей не було можливості виїхати з країни, то їх просили залишатися вдома і не ходити в людні місця.

Увечері 22 березня під Москвою в "Крокус Сіті Хол" стався жорстокий теракт. Невідомі зайшли зі зброєю і відкрили стрілянину з автоматів. Після цього в будівлі прогримів потужний вибух. Відомо про щонайменше 40 загиблих і понад 100 поранених.

Згодом пропаганда РФ знайшла "винних" у теракті без розслідування. Російські пропагандисти вже винесли вердикт: за терактом стоять США та Велика Британія.

Добровольці РФ офіційно звинуватили Путіна в розстрілі людей під Москвою. У Легіоні "Свобода Росії" впевнені, що теракт у Підмосков'ї здійснив режим Путіна. Російські добровольці кажуть, що теракт і медійне висвітлення готувалися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти