StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Що я буду доводити?": Винник пояснив, чому зник з поля зору фанаток

22 червня 2023, 16:13
Український співак Олег Винник, який більше року тому зник з інформаційного простору, відповів, чому не виходив на зв'язок.
Винник
Олег Винник емоційно пояснив своє мовчання / колаж Главред, фото УНІАНі

Відомий український попспівак Олег Винник, практично відразу після початку повноцінного військового вторгнення РФ в Україну, зниклий з радарів фанаток і покинув країну, пояснив, чому стільки часу не виходив на зв'язок. Про це він розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "Крупним Планом".

Співак вельми емоційно відповів, що перебував тоді в Берліні і не бачив сенсу у відео з підтримкою українців. За словами зірки, він щиро не розумів, що саме повинен був говорити українцям, коли знаходиться на лікуванні в Німеччині. Артист переконаний, що його не зрозуміли б і не прислухалися до його доводів.

"Виходь до людей - не виходь. Що я буду доводити? Тримайтеся! Тримайтеся, ми переможемо? Або як? Де ти є? Ну я в Берліні. І тебе хтось буде розуміти і слухати?", - практично прокричав Винник.

відео дня

Куди пропав Олег Винник

Нагадаємо, що Олег Винник рекордно довгий час не з'являється на публіці і виключно вміло ховається від сторонніх очей. Стало відомо, коли з'явиться Олег Винник і куди він подівся.

У Мережу потрапили дані з приводу діагнозу Олега Винника. Цього разу, на своєму каналі на YouTube блогер Беспалов сфокусувався на здоров'ї зниклого з горизонтів Олега Винника.

Друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Олег Винник живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти