StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишній чоловік Трінчер виступив проти мобілізації блогерів і навів аргументи

4 січня 2024, 12:27
2855
Блогер Олександр Волошин виступив проти мобілізації інфлюенсерів і на прикладі свого колеги Лебіги пояснив, чому блогерів не варто забирати в армію.
Волошин, мобілізація
Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів / колаж Главред, фото Instagram, УНІАН

Відомий український блогер і колишній чоловік поп-співачки Анни Трінчер Олександр Волошин негативно відреагував на озвучену українськими офіцерами напередодні пропозицію сходити блогерам та іншим інфлюенсерам в ТЦК (в просторіччі ‒ військкомат). На своїй сторінці в Instagram Волошин заявив, що він проти мобілізації блогерів.

На думку Олександра, кожен повинен бути на своєму місці ‒ мовляв, і блогери, і інфлюенсери своєю роботою допомагають закривати багатомільйонні волонтерські збори на допомогу ЗСУ. Як приклад Волошин навів блогера Михайла Лебігу, який за 2023 рік зібрав понад 8 млн на допомогу українській армії

"Ситуація - ваш товариш/друг / батько воює. І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки і держава нічого не дає. І тут ваш батько розуміє, що поруч з ним блогери, бізнесмени і ті, хто раніше донатив – більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації і вважають, що їх видворили з країни. Чи будуть закриватися збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так", - сказав Волошин.

відео дня

Днями військовослужбовці - заступник керівника "Центру протидії дезінформації" Андрій Коваленко та офіцер управління бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат" ‒ закликали блогерів та інфлюенсерів піти до ТЦК та пройти військово-лікарську комісію ‒ так би мовити, власним прикладом надихати українців.

Розлучення Трінчер і Волошина

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про своє розлучення через рік, після весілля. Ініціатором розлучення став саме Волошин.

Також на своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він відчуває себе травмованим неадекватною поведінкою свого біологічного батька в сім'ї. Він також пояснив, що розлучення з Анною мотивується, зокрема, його "генетичною схильністю" до руйнування відносин.

Зокрема, Олександра Волошина запитали, чи офіційно вони розлучилися. Виявилося, що пара ще не подавала відповідні документи. Блогер зазначив, що вони зі співачкою мають намір зробити це найближчим часом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти