StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бахнула" каре і чубчик: Трінчер здивувала різкою зміною іміджу після розлучення

4 січня 2024, 00:03
Молода артистка показала новий розкішний образ з незвичайними деталями.
Анна Трінчер
Анна Трінчер в пальто на голе тіло показала нову зачіску / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер в кінці листопада оголосила про те, що розлучається зі своїм чоловіком, блогером Олександром Волошиним, після року шлюбу. Пара розійшлася без скандалів, проте артистка важко переживає розрив.

Трінчер з головою занурилася в роботу, і тепер радує шанувальників новим контентом. Нещодавно вона випустила пісню, а сьогодні показала на своїй сторінці в Instagram пікантну фотозйомку, для якої обрала вельми незвичайний образ.

У кадрі зірка постала топлес, одягнена лише в чорні міні-шорти із завищеною талією, мереживні білі колготки і босоніжки. Голий бюст Анна прикрила білим пальто.

відео дня

Зухвалий лук співачка також доповнила новою зачіскою. Шанувальники звикли бачити її з довгим темним волоссям з рожевими пасмами. У кадрі ж Трінчер постала зі стрижкою каре і чубчиком нижче брів.

Нове амплуа артистки шанувальники сприйняли прихильно. Багато хто відзначив, що Анна Трінчер помітно змінилася не тільки зовні, але і внутрішньо.

Анна Трінчер
Анна Трінчер в пальто на голе тіло показала нову зачіску / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Раніше стало відомо, як зараз виглядає тяжкохвора акторка Катерина Тишкевич. Наприкінці грудня її виписали з лікарні - близько 20 днів вона провела в реанімації через сепсис.

Також український співак Павло Зібров вперше зізнався, через що посивів у 12 років. Дитяча витівка артиста ледь не призвела до плачевних наслідків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти