StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бабкін розповів, чому не повертається з Німеччини в Україну

2 серпня 2022, 16:35
Сергій Бабкін, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав з родиною до Німеччини, розкрив, що не планує поки повертатися на батьківщину.
Бабкін
Сергій Бабкін / УНІАН і https://ua.depositphotos.com

Український співак і композитор (колишній учасник гурту "П'ятниця" Сергій Бабкін, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав з родиною до Німеччини, сказав, що не планує поки повертатися на батьківщину. Свій коментар він озвучив в інтерв'ю славі Дьоміну на YouTube.

"Я можу приїхати. Ну то що? Просто, щоб хтось зрадів, що я приїхав? Для себе? А що для себе? Я по життю не люблю для себе. Все, що я роблю, – це не для себе. Мені багато не потрібно. Хочеться завжди когось ощасливити, комусь допомогти. Для когось, а не для себе", – сказав артист.

Бабкін також додав, що переїхати до Києва поки не має можливості, адже за житло йому доведеться платити гроші, які він не зможе заробити в Україні.

"Якби ми жили в Києві, може ми вже повернулися б. Я буду витрачати гроші, щоб знімати житло, на продукти. А де я їх буду заробляти? Давати благодійні концерти? Можливо грати концерти в Києві? Ні. Це можливо робити тут", - каже співак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що після невдалої втечі на початку березня з України в Молдову, онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко опинився в Парижі.

Нагадаємо, російського попспівака і закоренілого путініста Філіпа Кіркорова, який виступав в анексованому РФ Криму перед окупантами і називав їх "героями", не пустили до Молдови тамтешні прикордонники.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти