Прокляття Нічного Дозору: ТОП-6 загадкових смертей і нещасть акторів

Нічний і Денний Дозори вважають проклятими фільмами / imdb.com

Разом зі славою в їх будинок постукала біда.

Деякі фільми запам'ятовуються не тільки цікавим сюжетом і чудовою акторською грою. Існують так звані "прокляті фільми", на зразок Ворона, Дитини Розмарі або Майстра та Маргарити, акторів і знімальну групу яких буквально переслідують нещастя.

У коло проклятих фільмів зараховують і Дозори. Багато акторів, які виконували ролі в Нічному і Денному Дозорах вже померли, а ті, що вижили, страждають від містичних збігів і прикрощів.

Жанна Фріске пішла з життя в 40 років від гліобластоми / instagram.com/friske_natalia

6 років минуло зі смерті Жанни Фріске, і 6 років ні близькі, ні фанати співачки не можуть повірити в те, що відбулося. Занадто молода для раку, занадто молода, щоб вмирати. Шанувальники версії про прокляття Дозорів бачать в загибелі Фріске поганий знак.

Костянтин Хабенський після зйомок у Дозорах втратив дружину / instagram.com/khabensky_fund

Антон Городецький, роль якого принесла Хабенському славу і міжнародну популярність, на жаль, не приніс своєму втілювачу щастя. Через чотири роки після зйомок Нічного Дозору актор втратив дружину. Жінка померла від пухлини мозку. Так само, як Жанна Фріске.

Римма Маркова вірила в прокляття Дозорів / скріншот

Актриса в Нічному дозорі зіграла злу відьму, і до кінця своїх днів вірила, що всі нещастя і проблеми зі здоров'ям їй приніс саме цей фільм. До того ж до Маркової від цієї ролі відмовилися інші претендентки саме через страх прокляття.

Олексій Маклаков втратив близьку людину і постраждав сам / instagram.com/alexeymaklakov_official

Актор залишився без матері під час зйомок Нічного Дозору. А незабаром після прем'єри фільму в лікарню потрапив і сам Маклаков - з серцевим нападом. Актор припускає, що виною всьому - сили, які творці і актори Дозоров могли потривожити своєю роботою.

Золотухіну поставили той же діагноз, що і Фріске / imdb.com

Золотухін зіграв роль старого вампіра, і в прикмети, мовляв фільми про нечисть притягують хвороби і смерті, не вірив. Та від прокляття Дозорів відмахувався. Однак через кілька років помер від тієї ж форми пухлини мозку, що була у Фріске.

Ігор Савочкін - ще одна жертва прокляття Дозорів / Pravda Komsomolskaya

Обставини смерті Ігоря Савочкіна поки залишаються загадкою, але сам факт смерті актора викликає підозри - його відхід був досить раптовим.

Читати такожАбракадабра! ТОП-6 знаменитостей, які вірять в містику і Надприродне

Раніше стало відомо про смерть актора з серіалу Кістки Хіта Фрімена. Йому був всього 41 рік.

Інші цікаві новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти