"Майже мертвий": тяжкохворий Оззі Озборн приголомшив зізнанням

21 жовтня 2024, 23:46
631
Виявилося, що протягом останніх п'яти років, він переніс 7 операцій.
Оззі Осборн розповів про своє здоров'я
Оззі Осборн розповів про своє здоров'я / Колаж Главред, фото Instagram/ozzyosbourne

Зірка рок-н-ролу Оззі Осборн розкрив справжню причину, через яку він не може гастролювати, і це не через його діагноз хвороби Паркінсона.

Як пише The Daily Mail, нещодавно Осборн пожартував: "Я майже, чорт забирай, помер!", коли він розповів про свої проблеми зі здоров'ям та ускладнення, що завдає йому найбільше проблем.

Виявилося, що протягом останніх п'яти років, він переніс 7 операцій, включно з операцією на хребті у вересні 2023 року, і, як повідомляється, бореться з хворобою Паркінсона з 2003 року.

відео дня

Зірка також зізнався, що він ні про що не шкодує і нічого не став би змінювати у своєму житті.

Хто такий Оззі Осборн

Оззі Осборн - британський рок-співак, музикант, один із засновників і учасник гурту Black Sabbath, який справив значний вплив на появу таких музичних стилів, як хард-рок і хеві-метал. Успішність його кар'єри і популярність принесли йому неофіційний титул "Хрещеного батька хеві-металу".

Він розповів, що його дружина Шерон якось запитала його, що б він змінив у своєму житті. І він зізнався, що ні, оскільки він "чудово провів час".

Тим часом проблеми зі здоров'ям Оззі затримали переїзд сім'ї назад до Англії.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше американська співачка, актриса і бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Нещодавно Демі Мур розповіла, як актор почувається зараз. Акторка зазначила, що близьке оточення Брюса Вілліса навчилося прийняття, і просто насолоджується хвилинами, проведеними разом - це найкраще, що вони можуть зробити для нього.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти