"Мерзенна особа": російську чемпіонку ОІ жорстко зацькували в РФ за образу України

2 квітня 2023, 18:25
Всесвітній спорт і олімпійський рух не постраждають від того, що Україна не братиме участі в змаганнях, раптом заявила Навка, яка народилася в Дніпрі.
Тетяна Навка
Тетяна Навка / pixabay, соцмережі

Чемпіонка Олімпіади по фігурному катанню Тетяна Навка різко виступила на адресу України. Вона прокоментувала рішення Кабінету Міністрів бойкотувати турніри за участю росіян.

В інтерв'ю росЗМІ дружина прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова, заявила, що значення українських спортсменів для світового спорту дуже мало.

"Всесвітній спорт та олімпійський рух не постраждають від того, що Україна не братиме участі у змаганнях. А неучасть Росії - найсильнішої спортивної держави в світі - з її великою кількістю сильних спортсменів позначиться на рівні і якості турнірів", - сказала 47-річна Навка.

Варто відзначити, що Навка уродженка Дніпра, який росіяни бомблять зі страшною силою.

У Мережі росіяни обурені висловлюванням Навки, яка підтримала війну диктатора Путіна в Україні.

"Навка. Місце народження - Дніпропетровськ, Україна. Про таких говорять - манкурт", "На хвилинку - ця мерзенна особа сама родом з України. По суті разом зі своїм чоловічком шкідником і тут, і там", - пишуть в коментарях.

Коментатори вважають, що Навке чітко показали різницю між Росією і Україною.

"Прекрасний приклад між тим як одні відмовилися самі, а інших штовхнули під зад і вони скиглять біля дверей, щоб пустили назад", - відзначають фанати в коментарях на порталі sports.ru.

Навка Україна
Навка спорт
Тетяна Навка
Навка Україна
Навка
Тетяна Навка
Навка ОІ

Україна бойкотуватиме змагання

Нагадаємо, міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов заявив, що наші спортсмени братимуть участь лише в тих відбіркових турнірах на Олімпійські ігри в Парижі, де не буде росіян. За словами члена виконавчого комітету НОК України, в тому випадку, якщо українські Федерації порушуватимуть це рішення, їх позбавлятимуть статусу "національний".

Допуск РФ до Олімпіади

25 січня Міжнародний олімпійський комітет виступив з новою заявою щодо відсторонення спортсменів Росії та Білорусі, в якому зазначив, що готовий розглянути повернення атлетів цих країн на міжнародні старти.

При цьому атлети повинні відповідати певним критеріям, в тому числі не підтримувати війну в Україні.

Міжнародний олімпійський комітет 28 березня прийняв нове рішення для російських і білоруських спортсменів.

Як заявив президент МОК Томас Бах за підсумками засідання виконкому організації на прес-конференції, російські та білоруські спортсмени зможуть брати участь в індивідуальних міжнародних змаганнях під нейтральним статусом.

При цьому представники країн-агресорів не зможуть боротися за медалі на командних турнірах. Це викликало обурення в РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти