Планка для схуднення: 11 варіантів популярної вправи, які допоможуть прибрати живіт

Планка для схуднення/ колаж: Главред, фото: скрін, ua.depositphotos.com

Тренерка показала, як правильно робити планку для схуднення. Можна вибрати кілька варіантів, які підійдуть саме вам.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як можна швидко накачати прес вдома за допомогою різних варіацій планки. Ми звикли виконувати цю вправу переважно у статичному варіанті. Але насправді її можна виконувати по-різному.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Планка є чудовою відповіддю на питання, як накачати прес дівчині в домашніх умовах. Така вправа гарно впливає на м’язи. Як можна виконувати цю вправу, Аніта Луценко показала у відео.

"Я вам показую одинадцять різних планок – обирай свої чотири штуки, виконай кожну по 45 секунд", – зазначила вона.

У той же час тренерка наголосила, що планка буде ефективною лише тоді, коли поєднувати її з іншими складовими, які потрібні для схуднення – активним способом життя, заняттями спортом, правильним харчуванням і налагодженим режимом сну. Якщо ці всі фактори в порядку, то планка стане чудовим фізичним навантаженням, яке у результаті приведе вас до вашої мети схуднути і накачати прес.

Також Аніта Луценко пояснила, як планка "прокачує" тіло:

Аніта Луценко закликала не бути зосередженими лише на планці, а виконувати її у комплексі з іншими вправами, щоб отримати хороший результат.

"Замість висновка: Планка – хороша вправа. Огірок – гарний овоч, але... Якщо їсти тільки огірки, вся користь нанівець. Розумієте, на що натякаю? Планка добре працює в комплексі з розминкою, розтяжкою або як елемент вашого щоденного тренування. Якщо виконувати тільки планку (і все), то нічого не зміниться", – наголосила фітнестренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала ідеальне тренування-ліпосакцію, яке допоможе швидко скинути боки і живіт за 10 хв на день. Такий комплекс вправ стане найкращим способом, як зробити живіт плоским і підтягнутим, не витрачаючи на це дуже багато часу.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращі вправи на прес – всього 12 хв на день для ідеальної форми. При цьому зарядка, яку пропонує тренерка, допоможе "прокачати" не лише прес, а й сідниці та трицепс.

Вас також може зацікавити:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти