"Повинен враховувати": наставник "Реала" розповів, чи зіграє Лунін у фіналі ЛЧ

Як каже Карло Анчелотті, з кандидатурою воротаря він визначиться за тиждень до матчу Ліги Чемпіонів / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті визначиться з основним воротарем на фінал Ліги чемпіонів за тиждень до поєдинку.

Легендарний наставник не менш легендарного клубу - мадридський "Реал" - Карло Анчелотті визначиться з основним воротарем на фінал Ліги чемпіонів за тиждень до поєдинку. Про це тренер заявив під час пресконференції в Мадриді, повідомляє агентство EFE.

За словами легендарного італійця, вибір між українцем Андрієм Луніним і бельгійцем Тібо Куртуа - непростий, зовсім непростий.

Наставник "королівського клубу" додав, що Лунін провів чудовий сезон, однак повернення Куртуа після травми однозначно посилює воротарську позицію в "Реалі".

"Лунін провів фантастичний сезон. Він нам дуже допоміг і я маю це враховувати. Але я також повинен враховувати повернення найкращого воротаря світу. Він не грав дев'ять місяців, йому потрібні ігрові хвилини. У нас є ігри чемпіонату. Потрібні ігрові хвилини, щоб повернути ігровий ритм. Лунін теж може вийти в одній із цих ігор. За тиждень до фіналу ми остаточно приймемо рішення", - підсумував Анчелотті.

Що за турнір Ліга чемпіонів УЄФА?

Ліга чемпіонів УЄФА - щорічний міжнародний турнір із футболу, організований Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА) серед клубів вищих дивізіонів у Європі. Найпрестижніший європейський клубний футбольний турнір, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в одному з готелів у Туреччині стався конфлікт між форвардом донецького "Шахтаря" і збірної України Данилом Сіканом і представником країни-агресора РФ.

Як повідомляв Главред, в одному з готелів турецької Аланії поляки побили туристів із Росії через те, що росіяни підтримували війну в Україні. При цьому адміністрація закладу стала на бік громадян Польщі.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти