Росія нагнітатиме війну на Донбасі під виглядом "захисту громадян РФ" - Зеленський

18 січня 2022, 11:12
Президент України Володимир Зеленський зазначив, що Росія продовжує проводити активну кампанію з паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Український президент Володимир Зеленський стверджує, що Російська Федерація може створити привід для ескалації "під виглядом захисту російських громадян" у зоні військового конфлікту на Донбасі. Саме таке Комюніке було опубліковано на офіційному інтернет-порталі керівника країни за підсумками його зустрічі з американськими сенаторами.

"Очільник держави звернув увагу на те, що Росія продовжує проводити активну кампанію з паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях, прагнучи створити привід для ескалації під виглядом "захисту російських громадян"", − йдеться в тексті.

читайте такожУ МЗС спростували слова Путіна про нібито підготовку Україною операції на Донбасі

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Кіровський районний суд (місто Ростов-на-Дону) опублікував на своєму сайті вирок, де серед іншого згадувалися " військові частини Збройних сил РФ, що дислокуються на території "ДНР" і "ЛНР". На даний момент запис з сайту видалена.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти