Війська РФ на Донбасі: У Путіна оцінили несподіване рішення російського суду

16 грудня 2021, 13:57
Дмитро Пєсков прокоментував вирок суду в Ростові-на-Дону.
Путін, Пєсков
Дмитро Пєсков і Володимир Путін / Reuters

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував рішення районного суду Ростова-на-Дону, в якому визнається факт присутності військ РФ на Донбасі.

Він назвав помилкою інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про присутність російської армії на Донбасі, повідомляє Газета.ру.

Пєсков прокоментував вирок суду в Ростові-на-Дону у справі про корупцію при поставках продовольства, який підтверджує присутність в регіоні військових з Росії.

відео дня

"Напевно, мова йде про помилку тих, хто писав цей текст (вироку суду). Тому що це неможливо, ніяких збройних сил РФ на території самопроголошених республік не було і немає", — підкреслив Пєсков.

Рішення суду РФ: що відомо

У рішенні у кримінальній справі (№1-82/2021) Кіровського районного суду Ростова-на-Дону від 10 листопада 2021 року, яке опубліковано на офіційному сайті судової інстанції за підписом судді Леонарда Шолохова йдеться про те, що військові частини РФ перебувають на Донбасі на "бойовому чергуванні".

Зазначимо, що розглянута судом кримінальна справа стосувалася хабарництва, фігурант отримав п'ять років виправної колонії загального режиму.

У матеріалах справи йдеться, що продовольство відправлялося "у військові частини Збройних сил РФ, що дислокуються на території "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР", а військовослужбовці РФ знаходяться "на бойовому чергуванні в "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР".

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти